Onze Sika vloeren zijn duurzaam en makkelijk te onderhouden. Ze zijn verkrijgbaar in beton of kunststof, zoals epoxy of polyurethaan. Voor elk project hebben we een oplossing. Met een focus op uw uitdagingen zorgen we voor een functionele vloer maar deze mogen ook gezien worden. Er is keuze uit verschillende kleuren en effecten, waardoor de vloer altijd perfect aansluit op de stijl van het project.

Ontdek de verschillende oplossingen van Sika vloeren en hoe wij de juiste oplossing bieden voor uw specifieke behoeften. Van parkeergaragevloeren en industriële vloeren tot Pulastic® sportvloeren.

Stijlvolle Sika vloeren voor elke ruimte

Sika vloeren zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en perfect voor ruimtes waar een decoratieve vloer gewenst is. Denk hierbij aan toepassingen in ziekenhuizen, horecagelegenheden, scholen en musea. De Sika ComfortFloor® vloersystemen biedt u de mogelijkheid om ontwerpen te realiseren, afgestemd op de kleuren en stijl van uw project.

Sika ComfortFloor® staat bekend om zijn slijtvastheid en het gemak waarmee het schoongemaakt kan worden. De naadloze vloer zorgt ervoor dat er geen stof en bacteriën aan het anti-allergeen oppervlak hechten, waardoor een hygiënische en gezonde omgeving wordt gecreëerd. Bovendien biedt Sika ComfortFloor® uitstekend loopcomfort en draagt het bij aan een aangename sfeer in de ruimte. 

Betrouwbare Sika vloeren voor balkons en galerijen

Balkon- en galerijvloeren zijn cruciale onderdelen van een gebouw en vragen om een betrouwbare oplossing. Sika vloeren bieden de perfecte bescherming voor deze buitenruimtes, dankzij hun weerbestendigheid en duurzaamheid.

Een van de belangrijkste uitdagingen bij balkon- en galerijvloeren is het voorkomen van waterinfiltratie en schade aan de constructie. Sika vloeren zijn speciaal ontworpen om deze problemen aan te pakken. Ze vormen een waterdichte barrière die de onderliggende constructie beschermt tegen vocht en corrosie. Bovendien zijn de vloeren bestand tegen temperatuurschommelingen en andere weersinvloeden.

Veiligheid en comfort voor bewoners staan centraal bij deze vloeren. De vloeren voldoen aan de NEN 7909-norm voor slipweerstand, wat betekent dat ze een veilige en stroeve ondergrond bieden voor bewoners. Dit vermindert het risico op uitglijden en ongevallen, zelfs in natte omstandigheden.

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk met diverse kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen vloeren naadloos aansluiten op de architectuur en het ontwerp van het gebouw.

Veiligheid en duurzaamheid gecombineerd: Sika parkeergaragevloeren

Parkeergaragevloeren zijn essentieel voor de veiligheid en het comfort van gebruikers. Sika vloersystemen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse uitdagingen die parkeergarages met zich meebrengen. Deze vloeren zijn niet alleen bestand tegen de impact van optrekkende, draaiende en remmende auto’s, maar ook tegen olie, brandstof en andere vloeistoffen. Dit zorgt voor een vloer die zwaar belast kan worden, slipweerstand biedt en vloeistofdicht is.

De Sikafloor® parkeerdeksystemen zijn uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en garanderen een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die jarenlang meegaat. Bovendien zijn Sika vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat uw parkeergarage niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Pulastic® sportvloeren: dé oplossing voor sportfaciliteiten

Wanneer u op zoek bent naar een goede sportvloer, dan bevelen wij u de Pulastic® sportvloer zeker aan. Dit vloersysteem van Sika bestaat al 55 jaar en is in die tijd continu doorontwikkeld, waardoor de Pulastic® sportvloeren optimale kwaliteit bieden voor zowel de recreatieve sporter als de professional. Zoals Sika het zelf stelt:

“Een indoor of outdoor Pulastic® sportvloer waar ook ter wereld staat voor topkwaliteit, een lange levensduur, maximale prestaties, een minimum aan blessures en veelzijdige toepassingsmogelijkheden!”

Sika: Marktleider in hoogwaardige, naadloze industriële vloeren

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn cruciaal voor vloeren in veeleisende industriële omgevingen zoals laboratoria, productiehallen, keukens, magazijnen, operatiekamers en ESD-ruimtes. Met Sika vloeren kunt u rekenen op vloersystemen die voldoen aan de hoogste eisen en een breed scala aan oplossingen bieden. Deze vloeren zijn ontworpen om intensief gebruik, zware belasting door machines, bijtende chemicaliën, hoge temperaturen en zware impact te weerstaan.

Gacon: leverancier van Sika vloeren

Als leverancier van Sika vloeren streven wij ernaar om voortdurend innovatieve vloeroplossingen aan te bieden die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook voldoen aan esthetische en milieuvriendelijke normen. Door de veelzijdigheid van de Sika vloeren kunnen wij een oplossing op maat bieden voor uw specifieke industriële behoeften. Sika vloeren voor een combinatie van veiligheid, hygiëne en stijl in uw werkruimte.

Meer weten over Sika vloeren of welke mogelijkheden er zijn?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag