Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw balkon afwerking, dan is Gacon de juiste keuze. Gacon is een specialistische partner voor een grote diversiteit aan renovaties en bouwprojecten, zoals sfeervolle kunststofvloeren, metaalconservering en duurzame betonreparaties.

Op deze pagina bespreken we de voordelen van Gacon’s balkon afwerking en de verschillende soorten vloercoatings die geschikt zijn voor buitentoepassingen op galerij- en balkonvloeren.

Voordelen van Gacon’s Balkon Afwerking

Gacon’s balkon afwerking biedt verschillende voordelen, waaronder:

 1. Hoge slijtvastheid: De afwerking is bestand tegen slijtage door langdurig gebruik en weersinvloeden.
 2. Sterke drukvastheid: Gacon’s balkon afwerking kan hoge druk weerstaan, wat essentieel is voor het ondersteunen van zware voorwerpen op het balkon.
 3. Stevige stootvastheid: De afwerking is bestand tegen stoten en klappen, waardoor het balkon bestand is tegen schade door vallende voorwerpen of ongelukken.
 4. Goede slagvastheid: De afwerking kan goed omgaan met krachtige slagen, waardoor het minder snel zal breken of scheuren.
 5. Bestendig tegen chemicaliën en hoge temperaturen: Gacon’s balkon afwerking is bestand tegen zowel chemicaliën als hoge temperaturen, waardoor het duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Hierdoor kunt u lang gebruik maken van uw balkon en gaat het jaren mee!

Soorten Vloercoatings voor Balkon Afwerking

Er zijn verschillende soorten vloercoatings die geschikt zijn voor buitentoepassingen op galerij- en balkonvloeren. Enkele van deze coatings zijn:

 1. Epoxygebonden systemen: Deze coatings bieden goede hechting en sterkte.
 2. Polyurethaangebonden systemen: Kenmerkend door hun goede duurzaamheid en elasticiteit.
 3. Mengsels van polyurethaan en epoxyharsen of polyurethaan en acrylaat.
 4. Onverzadigde polyesterharsen.
 5. Polymethylmethacrylaat (PMMA).
 6. Polyureumharsen.

Het kiezen van de juiste coating is essentieel voor de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van uw balkon. Gacon kan u adviseren over de meest geschikte coating voor uw specifieke situatie.

Waarom Gacon Kiezen voor uw Balkon Afwerking?

Gacon staat bekend om hun 100% kwaliteit, betrouwbare dienstverlening en hechte samenwerking met hun stakeholders. Als vakkundige partner in balkon afwerking biedt Gacon een toegevoegde waarde bij ieder project. Neem onderaan de pagina contact op voor meer informatie!

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag