Duurzame Oplossingen voor Infrastructuur en Bouw

Ontdek de innovatieve voegovergangen van Gacon voor een lange levensduur en een veilige, efficiënte verkeersdoorstroming

Wat is een voegovergang?

Een voegovergang is een groot onderhoudsprobleem bij industriële vloeren en magazijnen. De continue mechanische belasting van deze voegovergangen veroorzaakt ongelijkheden in de vloer, waardoor grote defecten kunnen ontstaan bij trucks, stapelaars, heftrucks en liften. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen.

De oplossing is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Voor het opvangen van de werking van een vloer is een voegovergang noodzakelijk. Door het toepassen van een dilatatie of onderbreking wordt de beweging tussen vloerdelen opgevangen. Een betonvloer zonder onderbrekingen zou kunnen resulteren in ongecontroleerde scheurvorming wat zorgt voor materiële schade.

Behalve materiële schade, kan er ook letsel ontstaan bij de bestuurders van deze transportmiddelen. Bij een onverwachte beweging van een heftruck kan grote schade, verlies van producten optreden en zelfs bodemvervuiling door spillen van oliën en chemicaliën ontstaan.

De eerste schadebeelden zijn vaak afbrokkelende hoeken die uiteindelijk leiden tot ernstige schade op de lange termijn. Op goed onderhouden en gerenoveerde vlakke vloeren, zonder storende onderbrekingen, kan grote schade worden voorkomen en zijn medewerkers productiever.

Voegovergang

Waarom kiezen voor Gacon voegovergangen?

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Onze voegovergangen zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar te presteren onder zware verkeersomstandigheden en verschillende weersomstandigheden. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een duurzame oplossing te bieden.

Wij hebben veel ervaring met het professioneel renoveren van voegovergangen en plaatsen daarvoor een speciaal gevormd renovatieprofiel. Dit MP SINUS REPAIR JOINT renovatieprofiel is bijzonder duurzaam en daarmee een uitstekende lange termijn oplossing.

De betonvloer wordt na het plaatsen van het profiel opgevuld met een snel uithardende mortel met een zeer hoge druksterkte zoals de MasterEmaco T 1400 FR.

Deskundige Installatie en Onderhoud

Ons ervaren team van specialisten staat garant voor een professionele installatie en regelmatig onderhoud, waardoor de levensduur van uw voegovergangen wordt verlengd en de veiligheid voor weggebruikers wordt gewaarborgd.

Aangepaste Oplossingen

Wij bieden op maat gemaakte voegovergangen die passen bij de specifieke behoeften van uw project. Of het nu gaat om bruggen, viaducten, tunnels of andere bouwprojecten, we hebben de expertise en het vakmanschap om de perfecte oplossing te creëren.

Onze Voegovergangen Producten en Diensten

Modulaire Voegovergangen

Onze modulaire voegovergangen zijn ontworpen om bewegingen en spanningen in de constructie op te vangen, waardoor de levensduur en het comfort van weggebruikers worden verbeterd.

Geluiddempende Voegovergangen

Met onze geluiddempende voegovergangen minimaliseren we verkeerslawaai en zorgen we voor een stillere, aangenamere omgeving voor zowel de weggebruikers als de omwonenden.

Inspectie en Onderhoud

We bieden uitgebreide inspectie- en onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw voegovergangen in optimale staat blijven en hun levensduur wordt verlengd.

Consultancy en Engineering

Ons team van deskundige ingenieurs en consultants kan u ondersteunen bij het ontwerpen en implementeren van de beste voegovergangsoplossingen voor uw specifieke project.

Meer weten over voegovergangen?

Wilt u meer weten over onze voegovergang oplossingen? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag