Een troffelvloer is een makkelijk te onderhouden krasbestendige gietvloer die veel wordt gebruikt in bedrijfskantoren. Door zijn unieke kenmerken zijn troffelvloeren enorm duurzaam en vormen ze een veilige ondergrond om op te werken.

Vloeistofdichte troffelvloeren

Een troffelvloer bestaat doorgaans uit fijngemalen grindkorrels die samen worden gevoegd in epoxy kunsthars. Hierdoor krijgt de vloer een bijzonder vloeistofdichte coating. Troffelvloeren zijn zodoende ook uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers en horecagelegenheden.

Specificaties troffelvloeren

Een troffelvloer is een 5 mm dikke, handmatig of machinaal verdichte en naadloze kunststofvloerafwerking en is gemaakt op basis van epoxyhars met minerale vulstoffen. Deze vloerafwerking kan op afschot worden aangebracht.

Troffelvloer toepassingen

Troffelvloeren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in:

  • Slachterijen
  • Grootkeukens
  • Industriehallen
  • Werkplaatsen
  • Accuruimten

Daar waar hoge eisen gesteld worden aan de mechanische en chemische belastbaarheid en hygiëne in combinatie met een stroef of antislip oppervlak.

Met de epoxy troffelmortel kunnen ook plinten en opstanden worden bekleed. Troffelvloeren zijn geschikt als duurzame, naadloze afwerking van minerale ondergronden en tegelvloeren.

Troffelvloeren in het interieur

Denkt u erover een troffelvloer aan te leggen in uw interieur? Troffelvloeren hebben een moderne industriële uitstraling en kenmerken zich door de decoratieve terazzo uitstraling.

Meer weten over troffelvloeren?

Wilt u meer weten over onze troffelvloeren? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag