Polyurethaan Cement

Een vloerafwerking op basis van polyurethaan cement – zoals UCRETE, Crete PU of PurCem – biedt een uitzonderlijke resistentie tegen agressieve chemicaliën, een extreem mechanische weerstand en temperatuurwisselbestendigheid (bijvoorbeeld thermische schok door stoomreiniging).

Polyurethaan CementDeze polyurethaan (PU-) cementvloeren worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, drankenindustrie, de chemische en farmaceutische industrie. Het vloeroppervlak is ondoordringbaar door de hoge dichtheid en bestand tegen temperaturen tot 120 °C bij een laagdikte van 9 mm.

 

 

Levensduur polyurethaan cement

Deze vloersystemen voldoen aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen en zijn uitermate geschikt op locaties waar een robuuste vloer met een lange levensduur vereist is. Met het oog op de veiligheid van het personeel is de stroefheid of antislipwaarde instelbaar.

Polyurethaan CementDeze homogene en naadloze vloersystemen zijn geurloos, oplosmiddelvrij en leverbaar in een beperkt aantal kleuren. Een belangrijk voordeel ten opzichte van andere kunstharsgebonden vloersystemen is dat de polyurethaan cementvloer kan worden aangebracht op een matvochtige ondergrond hetgeen bij renovaties een enorm voordeel is.

Terug naar het overzicht