Door de vele belasting van voertuigen door onder andere optrekken, remmen, draaien dient de parkeergaragevloer bestemd te zijn tegen zware belasting. Het kiezen van een voercoating zorgt ervoor dat de vloer bestemd is tegen deze zware belasting.

Een parkeergagevloer krijgt veel te maken met olie, chemicaliën, andere gelekte vloeistoffen en nattigheid. Door de vloer vloeistofdicht te maken, is de vloer hiertegen bestand. Er kan daarnaast een antislip laag aangebracht worden voor de veiligheid van de bezoekers.

Parkeergarages dienen voor de bezoekers duidelijk te zijn. Door middel van duidelijke belijning, pictogrammen en aanduiding van parkeervakken kan ervoor gezorgd worden dat er een overzichtelijke, ruime parkeergarage ontstaat.

Het piepende geluid zorgt bij veel bezoekers voor een schrikeffect. Het aanbrengen van een geluiddempende laag kan ervoor zorgen dat dit schikeffect zo veel mogelijk beperkt wordt.

Aspecten

De verschillende etages van parkeergarages hebben elk andere aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Het bovendek heeft te maken met wisselende weesomstandigheden door de open ligging. Het tussendek heeft te maken met wisselde verkeersbelasting en de ondergrondse etages hebben te maken met vloeistoffen die binnendringen. Hellingbanen en opritten hebben zware belasting door het optrekken en afremmen van voertuigen.  

Systemen

Meer weten over parkeergaragevloeren?

Wilt u meer weten over onze parkeergaragevloeren? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag