Verleng de levensduur van uw betonconstructies

Beton is een duurzaam en sterk bouwmateriaal dat gevoelig kan zijn voor slijtage, corrosie en aantasting door externe factoren. Om de levensduur van betonconstructies te garanderen, is betonbescherming essentieel. Betonbescherming zorgt ervoor dat beton beter bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage, en kan ook worden toegepast om beton beter reinigbaar te maken. Bij Gacon begrijpen we het belang van betonbescherming en bieden we effectieve oplossingen om uw betonconstructies te beschermen.

Een voorbeeld van een betonbeschermingsproject is de betonvloer van Theater de Kampanje in Den Helder, beschermd door Gacon. Een eis was dat de vloer gemakkelijk te reinigen moest zijn. Dit werd bereikt door een transparante bescherming, Moxilon Hydroleo, aan te brengen op de betonvloer. Hierdoor werd de ondergrond verhard en verdicht voor onder andere een betere reinigbaarheid.

Waarom is betonbescherming belangrijk?

Betonbescherming helpt bij het voorkomen van:

 1. Corrosie van wapeningsstaal
 2. Carbonatatie en zoutindringing
 3. Vorst- en dooischade
 4. Chemische aantasting
 5. Mechanische slijtage

Betonbescherming diensten

Bij Gacon bieden we een reeks betonbescherming diensten om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

 1. Oppervlaktebehandelingen – impregneren, coaten en hydrofoberen om betonconstructies te beschermen tegen indringing van water, zouten, chemicaliën en andere schadelijke stoffen.
 2. Betonreparatie – verwijderen van beschadigd beton, herstellen van de wapening en aanbrengen van reparatiemortels om de structurele integriteit en het uiterlijk van betonconstructies te herstellen. Op deze pagina is meer te lezen over betonrenovatie.
 3. Kathodische bescherming – installeren en onderhouden van kathodische beschermingssystemen om corrosie van wapeningsstaal te voorkomen.

Waarom kiezen voor Gacon betonbescherming?

 1. Ervaren en deskundig team – onze professionals hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van betonbescherming.
 2. Op maat gemaakte oplossingen – wij bieden betonbescherming oplossingen die passen bij uw specifieke eisen en budget.
 3. Kwaliteitsgarantie – we gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om optimale bescherming te bieden.
 4. Uitstekende klantenservice – persoonlijke benadering en samenwerking met klanten om tevredenheid te waarborgen.

Meer weten over betonbescherming?

Wilt u meer weten over betonbescherming? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag