Op locaties waar de vloer intensief gebruikt wordt en hoge eisen rondom hygiëne gesteld worden, zijn de epoxy en polyurethaan kunststofvloeren van Gacon de ideale keuze. Uitermate geschikt voor onder andere werkplaatsen, galerijen, horeca, ziekenhuizen, parkeergarages en showrooms. Dankzij het moderne uiterlijk en het ruime aanbod aan kleuren en opties zijn onze kunststofvloeren ook thuis een indrukwekkende toevoeging aan het interieur.

Kunststofvloeren voor bedrijven en in huis

De kwalitatieve kunststofvloeren van Gacon worden vervaardigd uit meerdere componenten epoxy of polyurethaan. Dit is zeer sterke kunsthars, waardoor onze vloeren bestand zijn tegen zware belasting van bijvoorbeeld grote machines of thermische apparatuur én tegen chemicaliën, hitte en zuren. Een naadloze kunststofvloer is bovendien eenvoudig schoon te maken.

Ook voor decoratief gebruik is een kunststofvloer een passende keuze. Het moderne, strakke uiterlijk en het ruime aanbod aan kleuren en mogelijkheden laat onze kunststofvloeren passen in elk (bedrijfs)interieur. Ook onze decoratieve kunststofvloeren zijn bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Bovendien zijn ze naadloos toe te passen op nagenoeg elke ondergrond en zijn er diverse opties om comfort en veiligheid te verhogen.

De juiste kunststofvloer kiezen

Niet elke kunststofvloer is hetzelfde. Daarom is het van belang dat u voor het juiste type vloer kiest. Verschillende factoren bepalen welke vloer het meest geschikt is in uw situatie, onder andere:

  • Welke werkzaamheden worden uitgevoerd op de vloer?
  • Wordt er met chemische stoffen gewerkt?
  • Wordt er intensief of sporadisch gebruik gemaakt van de vloer?
  • Wordt de vloer uitsluitend belast door mensen, of ook door machines, auto’s of tafels en stoelen?

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Wilt u meer weten over onze kunststofvloeren?

Bekijk hieronder de typen kunststofvloeren die wij aanbieden of klik hier om contact met ons op te nemen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag