Opdrachtgever

Combinatie BAM SDZ V.O.F.

Werkzaamheden

Sika coating voor vloeren en wanden in fietsenkelder

Omschrijving

De nieuwe bewaakte fietsenstalling met 3.000 fietsplekken bij station Driebergen Zeist is maandag 17 februari jl. geopend en wordt door NS beheerd. Deze prachtige stalling is dagelijks open van de eerste tot de laatste trein en biedt bovendien ‘elke eerste 24 uur gratis’ stallen met OV-chipkaart.

Gacon heeft in opdracht van Combinatie BAM SDZ V.O.F. de vloer- en wandafwerking aangebracht. Het toegepaste systeem voor de vloerafwerking is op basis van de Sikafloor-2540 W van Sika en is uitgevoerd in 2 kleuren voor scheiding tussen de gangpaden (RAL 6016 met antislipprofiel) en de ‘eilanden’ voor de fietsenrekken (RAL 7004). Er is eveneens een lambrisering op wanden aangebracht op basis van de Sikagard-675 W in RAL 7004.

De vloerafwerking is vooraf getest op stroefheid en reinigbaarheid door DEKRA Rail conform de eisen zoals vastgelegd in de SPC00216 van ProRail.

Deze werkzaamheden volgen op de combinatieopdracht na het aanbrengen van het KEIM Concreton-W systeem voor de bescherming en verfraaiing van het beton van de onderzijde van het spoordek en perrondek en bijbehorende kolommen.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag