Wij gaan voor écht partnerschap

Met onze vier hoofdactiviteiten balkon-en-galerijafwerking, kunststofvloerafwerking, betonrenovatie en metaalconservering is het onze missie om betonnen ondergronden en objecten te verfraaien en te verduurzamen. Daarvoor treden wij op als bouwpartner of onderaannemer en werken veel samen met aannemers, groot schildersbedrijven en vastgoedonderhoudsbedrijven.

Binnen- en buitenwerk

Onze werkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in binnenwerk en buitenwerk. Het binnenwerk omvat de stationaire activiteiten zoals de metaalconservering. Deze vinden plaats in onze multifunctionele bedrijfshal, waarin we o.a. beschikken over een moderne straalmachine.

Bij het buitenwerk ligt de focus op grotere projecten zoals het voorbereiden en aanleggen van grote kunststofvloeren en het opknappen van grote betonnen bouwobjecten, zoals balkons en galerijen in appartementencomplexen, bruggen en tunnels.

Familiebedrijf

Gacon is een echt familiebedrijf opgericht door de broers Jan Gasseling en Bart Gasseling. Ruim 35 jaar geleden begonnen zij hun eigen bedrijfje in het stralen en spuiten van grote metalen objecten. In de jaren erna kwamen daar de kunststofvloeren bij. Na de overname werden ook de specialisatie in grote betonrenovaties en recent het spuiten van bedrijfswagens toegevoegd.

Door de samenwerking met specialisten in onze bedrijfshal, beheersen de inmiddels ruim 30 medewerkers zowel het straalwerk (schoonmaken) als het coaten en betonspuiten (renoveren). Zo kan Gacon veel bouwprojecten onafhankelijk en volledig in eigen huis uitvoeren.

100% kwaliteit en hecht partnerschap

Die onafhankelijkheid biedt veel kwaliteitsvoordelen. Zo kunnen wij zelf al onze processen optimaliseren, zelf de gecertificeerde mensen aannemen en opleiden en zelf nauwkeurige eindcontroles kunnen uitvoeren. Ook is deze onafhankelijkheid terug te zien in zowel onze werkzaamheden binnen de bedrijfsmuren als de uitvoering op een externe locatie.

Daarnaast hebben we zeer goede contacten met onze leveranciers. Dat is voor veel van onze partners een prettige gedachte en zorgt ervoor dat we steeds vaker duurzame relaties kunnen aangaan. Dat geeft zekerheid voor de toekomst, maar ook vertrouwen. Dé basis voor een goede samenwerking en hecht partnerschap.

Ten slotte is communicatie een belangrijk onderdeel van ons DNA. Door onze dienstverlening werken wij veel in de bewoonde wereld en komen we behalve met samenwerkende partners ook regelmatig in contact met bewoners. Door altijd netjes en duidelijk te communiceren houden we altijd grip op de bouwstatus én ons eigen imago.

Partners & leveranciers

Door de sterke relatie met onze leveranciers, kunnen wij onze opdrachtgevers veel zekerheid bieden rondom productleveringen. Zo is Gacon onder andere:

  • Erkend verwerker van Triflex producten voor PMMA-systemen.
  • Preferred applicator van BASF Construction Chemicals
  • Erkend Sikkens Crafco verwerker
  • Partner van Sika Nederland.

Certificeringen

Gacon is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag