Triflex is een leverancier van vloeibare kunststoffen voor onder andere het afwerken van vloeren. Door de producten en systemen van Triflex te combineren, krijgt u een industriële of decoratieve vloer met alle gewenste eigenschappen waaronder antislip, slijtvast, waterdicht, geluiddempend, scheuroverbruggend en naadloos.

Kortom: een vloer die de constructie beschermt maar ook de veiligheid en het comfort vergroot. De oplossingen van Triflex zijn bovendien beschikbaar in talloze (kleur)opties waardoor de vloer ook qua uiterlijk naadloos aansluit op uw project.

Met het grote aanbod biedt Triflex vrijwel altijd een oplossing (op maat) voor uw situatie. Denk aan vloeren voor balkons en galerijen, parkeergarages, fietskelders, bruggen en meer. Gacon is erkend applicateur van Triflex producten. Wij helpen u graag de juiste oplossing te vinden voor uw project.

Triflex voor balkon- en galerijafwerking

Door de open ligging worden de balkons en galerijen van appartementencomplexen zwaar belast door weersinvloeden. Met de producten en systemen van Triflex beschermen we balkon- en galerijvloeren duurzaam tegen externe factoren en wordt de levensduur van de constructie verlengd. Om veiligheid en comfort te verbeteren kan bovendien een antisliplaag worden aangebracht.

Uiteraard hebben we oog voor de uitstraling van het gebouw. Dankzij het ruime portfolio van Triflex heeft u de keuze uit een ruim aanbod van kleuren en structuren. Zo zijn de Triflex vloersystemen niet alleen een praktische, maar ook een esthetische oplossing voor uw project.

Veel van onze balkon- en galerijsysteem opdrachten vinden plaats in de bewoonde wereld. Het uitvoeren van werkzaamheden in de bewoonde omgeving vraagt om flexibiliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden. De medewerkers van Gacon beheersen deze aspecten en zorgen daarmee voor een probleemloze uitvoering van deze overwegend complexe werkzaamheden.

Triflex BAS systeem voor balkons en galerijen

Gacon is gespecialiseerd in het aanbrengen van een Triflex BAS systeem (3 laags). Het BAS systeem combineert bescherming, antislip en een aantrekkelijke uitstraling en is dus ideaal voor gebruik in woningbouw en vastgoed ter bescherming van balkons, galerijen en entrees.

In een appartementencomplex aan de Groote Wielenlaan te Rosmalen pasten wij het BAS systeem toe op de galerijvloer om onveilige situaties bij slecht weer te voorkomen. Bekijk hier het project >

Slijtlagen voor brugdekken, looppaden en houten dekdelen

Bruggen, looppaden en (houten) dekdelen worden door vervuiling en groene aanslag al snel spekglad bij natte omstandigheden. Dat levert gevaarlijke situaties op voor voetgangers, fietsers en automobilisten. Door een slijtlaag aan te brengen blijft de ondergrond stroef – onder alle omstandigheden. Gacon past onder andere het Triflex WAS systeem toe als slijtlaag. Bekijk alle mogelijkheden voor slijtlagen >

Triflex WAS systeem

Wij passen het Triflex WAS systeem toe op bestaande en nieuwe houten, betonnen en stalen ondergronden. Door de zorgvuldige opbouw wordt de slijtvastheid en antislip van het WAS systeem gewaarborgd. Het systeem kan dankzij de hoge slijtvastheid worden toegepast op locaties met veel verkeer. Uiteraard heeft u keuze uit diverse kleuren en korrelgroottes, zodat u niet op uiterlijk hoeft in te leveren.

Triflex voor parkeergarages

Een parkeergaragevloer moet vanzelfsprekend tegen een stootje kunnen. De vloer moet bestand zijn tegen de vele auto’s die optrekken, remmen en draaien, maar ook tegen olie, brandstof en andere vloeistoffen. Uw parkeergarage heeft dus een vloer nodig die zwaar belast kan worden en vloeistofdicht is.

Daarnaast is het uiteraard van belang dat er op de vloer slijtvaste pijlen, pictogrammen en parkeervakken worden aangebracht. Zo wordt er een overzichtelijke parkeergarage gecreëerd voor uw bezoeker. Wij verzorgen graag de optimale parkeergaragevloer voor u. Dat doen we onder andere met het Triflex DeckFloor systeem. Bekijk alle mogelijkheden voor parkeergaragevloeren >

Triflex DeckFloor systeem voor parkeergarages

Het Triflex DeckFloor systeem is speciaal ontwikkeld voor parkeerdekken en hellingbanen met hoge verkeersbelasting. De DeckFloor gietvloer is vloeistofdicht en beschermt de constructie. Tegelijkertijd wordt de veiligheid van gebruikers verhoogd dankzij de antislipwerking. Dankzij het grote kleuraanbod is het mogelijk om goed zichtbare aanduidingen aan te brengen en laat u de parkeergaragevloer eenvoudig aansluiten op de huidige kleurindeling.

Meer weten over de Triflex vloersystemen?

Als erkend applicateur van Triflex helpen we u graag de juiste keuze te maken uit het aanbod van Triflex of een van onze andere systemen. Stel uw vraag of vraag direct een offerte aan via ons contactformulier.

Triflex

Door de producten en systemen van Triflex te combineren, krijgt u een industriële of decoratieve vloer met alle gewenste eigenschappen.

Lees meer Minder lezen

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag