Triflex vloeren zijn de ideale oplossing voor elk project, van industrieel tot decoratief. Gacon levert deze vloeren en zorgt dat uw project er geweldig uitziet. Triflex vloeren hebben veel voordelen, zoals antislip, slijtvast, waterdicht, geluiddempend, zonder scheuren en naadloos. Hierdoor beschermen ze de vloer en maken ze het veiliger en comfortabeler voor iedereen.

Triflex heeft veel kleuren beschikbaar, zodat de vloer perfect past bij uw project. Gacon is expert in het leveren van Triflex vloeren en kan elk project aan, hoe moeilijk ook. We helpen u graag bij het kiezen van de beste vloer voor uw project of dat nu een balkon, een parkeergarage, een fietsenkelder of een brug is. De vloer voldoet aan uw wensen.

Triflex vloeren: ideaal voor balkons en galerijen

Balkons en galerijen van gebouwen staan vaak bloot aan weer en wind. Triflex vloeren beschermen deze oppervlakken effectief tegen weersinvloeden, waardoor de constructie langer meegaat. Bovendien zorgt een antislip laag voor extra veiligheid en comfort.

Bij Gacon zijn we experts in het aanbrengen van Triflex vloeren, vooral op plekken waar mensen wonen. We communiceren duidelijk en zorgen voor minimale overlast voor bewoners. Ons professionele team voert uitdagende projecten soepel uit.

Gacon: specialist in Triflex BAS systemen voor balkons en galerijen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van het Triflex BAS systeem (3-laags). Dit systeem is ideaal voor de buitenkant van woningen en gebouwen, waaronder balkons, galerijen en entrees. Het biedt bescherming, voorkomt uitglijden en zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling.

In Rosmalen hebben we bij een appartementencomplex het BAS-systeem geïnstalleerd op de galerijvloer om veiligheid bij slecht weer te garanderen. Dit zorgde voor extra veiligheid bij slecht weer. Bekijk hier het project >

Triflex vloeren: perfect voor brugdekken, looppaden en houten dekdelen

Bruggen, looppaden en (houten) dekdelen kunnen door vervuiling en groene aanslag snel glad worden bij nat weer. Triflex vloeren zorgen voor een veilige oplossing door het aanbrengen van een slijtlaag, waardoor de ondergrond stroef en veilig blijft onder alle omstandigheden.

Gacon is gespecialiseerd in het toepassen van Triflex vloeren, waaronder het Triflex WAS systeem als slijtlaag.  Bekijk alle mogelijkheden voor slijtlagen >

Gacon’s expertise in Triflex vloeren: ontdek het Triflex WAS systeem

Gacon is een specialist in het aanleggen van Triflex-vloeren, zoals het Triflex WAS-systeem, op zowel bestaande als nieuwe oppervlakken van hout, beton en staal. Door de zorgvuldige opbouw van het Triflex WAS systeem zijn slijtvastheid en antislip gegarandeerd.

Triflex vloeren met het WAS systeem zijn zeer geschikt voor locaties met veel verkeer vanwege de hoge slijtvastheid. Daarnaast zijn er diverse kleuren en korrelgroottes beschikbaar, zodat u niet hoeft in te leveren op uitstraling.

Triflex vloeren voor parkeergarages

Parkeergaragevloeren moeten sterk en duurzaam zijn. Het materiaal moet sterk genoeg zijn om het gewicht en de beweging van voertuigen te weerstaan, evenals het verwerken van olie, brandstof en andere vloeistoffen. Triflex vloeren zijn perfect voor deze uitdagingen, omdat ze zwaar belastbaar en vloeistofdicht zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat slijtvaste pijlen, pictogrammen en parkeervakken op de vloer worden aangebracht voor een overzichtelijke parkeergarage. Gacon is gespecialiseerd in het aanbrengen van Triflex vloeren, waaronder het Triflex DeckFloor systeem. Bekijk alle mogelijkheden voor parkeergaragevloeren >

Triflex DeckFloor systeem: de ideale oplossing voor parkeergarages

Het Triflex DeckFloor systeem is speciaal ontworpen voor parkeerdekken en hellingbanen met veel verkeer. Deze gietvloer is vloeistofdicht en beschermt de constructie. De antislipwerking verhoogt de veiligheid voor gebruikers.

Met het ruime kleuraanbod kunt u duidelijke markeringen aanbrengen en de parkeergaragevloer laten aansluiten op de bestaande kleurindeling. Gacon is uw betrouwbare partner voor het installeren van Triflex vloeren in parkeergarages.

Triflex vloeren: kies Gacon als uw partner

Gacon is dé specialist in Triflex vloeren voor diverse projecten zoals balkons, brugdekken, looppaden, houten dekdelen en parkeergarages. Onze ervaring en klantgerichtheid maken ons de perfecte partner voor uw projecten. Wij bieden verschillende opties voor Triflex vloeren, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.

Meer weten over Triflex vloeren of welke mogelijkheden er zijn?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag