Sika heeft de juiste vloer voor elk project. De vloersystemen hebben een basis van beton of kunststof (epoxy of polyurethaan), waardoor de vloeren een lange levensduur hebben en bovendien gemakkelijk te onderhouden zijn. En niet te vergeten: Sika vloeren mogen gezien worden. U heeft namelijk de keuze uit talloze kleuren en effecten, waardoor de vloer altijd naadloos aansluit op de stijl van uw project. Ontdek de mogelijkheden met Sika vloersystemen: van parkeergaragevloeren en industriële vloeren tot decoratieve vloeren en Pulastic® sportvloeren.

Marktleider in hoogwaardige, naadloze industriële vloeren

Het is belangrijk dat de vloer in een industriële ruimte tegen meer dan een stootje kan. Bent u op zoek naar een geschikte industriële vloer voor uw laboratorium, productiehal, keuken, magazijn, operatiekamer of ESD-ruimte? Sika biedt vloersystemen die voldoen aan de hoogste eisen voor industriële vloeren. Zo zijn Sika vloeren bestand tegen intensief gebruik, zware belasting door machines, bijtende chemicaliën, hoge temperaturen en zware impact.

Zo werkt u veilig en hygiënisch.

Creatieve decoratieve vloeren voor elke ruimte

Sika vloersystemen zijn ook goed in te zetten voor ruimtes waar een duurzame decoratieve vloer gewenst is. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, horeca, scholen, musea en zelfs thuis. Met Sika ComfortFloor® vloersystemen maken wij de meest creatieve ontwerpen in de kleuren die bij uw project passen.

Sika ComfortFloor® is slijtvast en eenvoudig schoon te maken. De vloer is naadloos en bovendien hechten zich geen stof en bacteriën aan het anti-allergeen oppervlak.

Balkon- en galerijvloeren

Vanwege de open ligging van balkons en galerijen is het belangrijk om deze constructies goed te beschermen. Zonder de juiste bescherming kan water indringen waardoor zwakke plekken in de constructie ontstaan. Dat is natuurlijk een behoorlijk risico. Sika heeft vloersystemen ontwikkeld waarmee de vloeren van balkons en galerijen goed beschermd worden tegen weersinvloeden.

Daarnaast wordt de veiligheid en comfort voor bewoners verhoogd met de Sika vloersystemen. De vloeren voldoen namelijk aan NEN 7909 (‘slipweerstand van beloopbare oppervlakken’). Dat betekent dat de veiligheid met betrekking tot de stroefheid van de vloer gegarandeerd wordt.

Parkeergaragevloeren

Een goede vloer is de juiste basis voor een veilige, aangename parkeergarage. Een parkeergaragevloer moet uiteraard bestand zijn tegen de impact van optrekkende, draaiende en remmende auto’s, maar ook tegen olie, brandstof en andere vloeistoffen. Uw parkeergarage vereist dus een vloer die zwaar belast kan worden, slipweerstand biedt en vloeistofdicht is.

Sikafloor® parkeerdeksystemen kunnen worden toegepast in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij helpen u graag met de perfecte parkeergaragevloer, waarmee uw parkeergarage duurzaam geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Bekijk onze oplossingen voor parkeergarages >

Pulastic® sportvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een goede sportvloer, dan bevelen wij u de Pulastic® sportvloer zeker aan. Dit vloersysteem van Sika bestaat al 55 jaar en is in die tijd continu doorontwikkeld, waardoor de Pulastic® sportvloeren optimale kwaliteit bieden voor zowel de recreatieve sporter als de professional.

Zoals Sika het zelf stelt: “Een indoor of outdoor Pulastic® sportvloer waar ook ter wereld staat voor topkwaliteit, een lange levensduur, maximale prestaties, een minimum aan blessures en veelzijdige toepassingsmogelijkheden!”

Meer weten over Sika vloersystemen?

Als partner van Sika Nederland helpen we u graag de juiste keuze te maken uit het aanbod van Sika – of een van onze andere systemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag