Parkeergaragevloeren krijgen te maken met zware belasting van voertuigen door onder andere optrekken, remmen en draaien. Maar ook motorolie, brandstof, strooizout en andere vrijkomende (chemische) stoffen werken in op de vloer van een parkeergarage. Met een vloercoating is een parkeergaragevloer goed beschermd.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: Gacon biedt voor alle soorten parkeergarages een passende oplossing. Niet alleen voor de vloeren, maar ook voor de wanden, kolommen en plafonds. Meer informatie over betonrenovatie.

Vergroot het overzicht in uw parkeergarage

De uitstraling van een parkeergarage wordt steeds belangrijker. Gebruikers voelen zich al snel onveilig in onoverzichtelijke en donkere parkeergarages. Door middel van duidelijke belijning, pictogrammen en aanduiding van parkeervakken creëert u een overzichtelijke, aangename parkeergarage. Dankzij de ruime verkrijgbaarheid van kleuren en effecten laat u de parkeergaragevloer eenvoudig aansluiten op de rest van de constructie.

Geluiddempend tegen piepende banden

Ook mag een vloerafwerking in een parkeergarage onder geen enkele omstandigheid glad zijn en is het vaak de wens om een geluidsarme vloerafwerking toe te passen. Het piepende geluid van banden zorgt bij veel bezoekers namelijk voor een schrikeffect. Met het aanbrengen van een geluiddempende laag wordt dit schrikeffect zo veel mogelijk beperkt.

De beste parkeergaragevloer voor elke etage

De verschillende etages van parkeergarages hebben elk andere aspecten waar u rekening mee moet houden. Het bovendek heeft door de open ligging te maken met wisselende weersomstandigheden. Het tussendek heeft te maken met wisselde verkeersbelasting en de ondergrondse etages hebben te maken met vloeistoffen die binnendringen. Hellingbanen en opritten ervaren zware belasting door het optrekken en afremmen van voertuigen. Gacon biedt maatwerk oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften per etage.

Duurzame en economische oplossingen voor parkeervloeren

Een kunstharsgebonden vloerafwerking draagt bij aan de sfeer en veiligheid en geeft de parkeergarage de gewenste strakke uitstraling. Het beschermt eveneens de ondergrond en betonconstructie.

Gacon levert duurzame en economische oplossingen voor parkeervloeren, hellingbanen en wokkels in ondergrondse parkeergarages, tussendekken van parkeergarages en parkeerdaken.

Meer weten over parkeergaragevloeren?

Wilt u meer weten over onze parkeergaragevloeren? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Stel uw vraag of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag