Parkeergarage vloeren

De vloeren van parkeergarages worden op vele manieren belast. Het gaat dan niet alleen om mechanische belasting door rijden, ook motorolie, brandstof, strooizout en andere vrijkomende stoffen werken in op een vloer waar geparkeerd of gereden wordt. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: Gacon biedt voor alle soorten parkeergarages een passende oplossing. Niet alleen voor de vloeren, maar ook voor de wanden, kolommen en plafonds.
Vloer parkeergarage SintJan s-hertogenbosch
Ook mag een vloerafwerking in een parkeergarage onder geen enkele omstandigheid glad zijn en is het vaak de wens om een geluidsarme vloerafwerking toe te passen. Het hinderlijk “piepende” geluid van banden op een gladde ondergrond is een veel voorkomend schrikeffect voor de niets vermoedende bezoeker.

Daarnaast wordt de uitstraling van een parkeergarage steeds belangrijker. Gebruikers voelen zich al snel onveilig in onoverzichtelijke en donkere parkeergarages. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kunnen loopbanen, parkeervakken en rijbanen duidelijk worden aangegeven.
Parkeergarage vloer

Uitstraling parkeergarage vloer

Een kunstharsgebonden vloerafwerking draagt bij aan de sfeer en veiligheid en geeft de parkeergarage de gewenste uitstraling. Het beschermd eveneens de ondergrond en betonconstructie.

Gacon levert duurzame en economische oplossingen voor parkeervloeren, hellingbanen en wokkels in ondergrondse parkeergarages, tussendekken van parkeergarages en parkeerdaken.

Portfolio

Neem een kijkje in ons portfolio van parkeergarage vloeren voor een betere indruk:

Wilt u meer weten of graag een specifiek advies ontvangen, neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht