De vloeren van parkeergarages worden op vele manieren belast. Het gaat dan niet alleen om mechanische belasting door rijdende auto’s, ook motorolie, brandstof, strooizout en andere vrijkomende (chemische) stoffen werken in op de vloer van een parkeergarage.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: Gacon biedt voor alle soorten parkeergarages een passende oplossing. Niet alleen voor de vloeren, maar ook voor de wanden, kolommen en plafonds. Meer informatie over betonrenovatie.

Piepende banden op gladde ondergrond

Ook mag een vloerafwerking in een parkeergarage onder geen enkele omstandigheid glad zijn en is het vaak de wens om een geluidsarme vloerafwerking toe te passen. Het hinderlijk ‘piepende’ geluid van banden op een gladde ondergrond is een veel voorkomend schrikeffect voor de niets vermoedende bezoeker.

Overzicht in parkeergarages

Daarnaast wordt de uitstraling van een parkeergarage steeds belangrijker. Gebruikers voelen zich al snel onveilig in onoverzichtelijke en donkere parkeergarages. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kunnen loopbanen, parkeervakken en rijbanen duidelijk worden aangegeven.

Duurzame en economische oplossingen voor parkeervloeren

Een kunstharsgebonden vloerafwerking draagt bij aan de sfeer en veiligheid en geeft de parkeergarage de gewenste strakke uitstraling. Het beschermt eveneens de ondergrond en betonconstructie.

Gacon levert duurzame en economische oplossingen voor parkeervloeren, hellingbanen en wokkels in ondergrondse parkeergarages, tussendekken van parkeergarages en parkeerdaken.

Meer weten over parkeergarage vloeren?

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor parkeergarages? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag