Strakke mooi afgewerkte kunststofvloeren hebben behalve een hoge esthetische waarde ook veel praktische voordelen. Zo zijn onze epoxy- en polyurethaan kunststofvloeren bijzonder makkelijk in onderhoud en daarom ideaal voor locaties en gebouwen waar de vloer intensief gebruikt wordt en hoge eisen rondom hygiëne zijn. Denk aan grote werkplaatsen, galerijen, ontmoetingsplekken, parkeergarages of showrooms.

Gacon vindt dat kunststofvloeren vooral schoon, droog en mooi in aanzicht moeten zijn. Een vloer zet de toon voor de sfeer in een ruimte. Daarom is het van belang dat u voor het juiste type vloer kiest. Er zijn verschillende factoren die uit maken welk type vloer het meest geschikt is in uw situatie. Een aantal van deze factoren zijn:

  • De werkzaamheden die uitgevoerd worden
  • Werken met chemische vloeistoffen
  • Intensief of sporadisch gebruik van de vloer
  • Gebruik door mensen of ook machines, auto’s of tafels en stoelen

Industriële- en decoratieve kunststofvloeren

De kwalitatieve kunststofvloeren van Gacon worden vervaardigd uit meerdere componenten epoxy of polyurethaan. Door het gebruik van deze zeer sterke kunstharsen (epoxy is tweemaal zo sterk als beton) en de montage door onze gecertificeerde vakmensen, zien onze vloeren er strak uit. De vloeren hebben een bijzonder lange levensduur.

Kunststofvloeren kunnen voor zowel decoratief als industrieel gebruik worden toegepast. Zo dienen industriële vloeren tegen extreme belasting bestand te zijn zoals zwaargewicht van grote machines of thermische apparatuur en tegen chemicaliën, hitte en zuren. De naadloze vloeren hebben een hoog hygiënisch karakter.

Decoratief gebruik van kunststofvloeren wordt voornamelijk toegepast in woonhuizen, ziekenhuizen scholen en dergelijke. Het ruime aanbod aan kleuren en mogelijkheden laat deze kunststofvloer passen in elk interieur. Zo zijn ook deze vloeren bestemd tegen een groot aantal chemicaliën, naadloos, toe te passen op nagenoeg elke ondergrond en heeft het diverse opties om comfort en veiligheid te verbeteren.

Uw vloersituatie

Iedere vloer is uniek en vraagt om een duurzame oplossing. Daarom komt Gacon graag met u in gesprek om te bekijken welke vloer het beste geschikt is voor uw situatie.

Meer weten over kunststofvloeren?

Wilt u meer weten over onze kunststofvloeren? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

10 jaar garantie

Het is ook mogelijk een verzekerde garantie af te sluiten voor een periode van maximaal 10 jaar. Bij het ontstaan van gebreken worden de volledige herstelkosten vergoed.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag