Kunststofvloeren

Wij vinden dat kunststofvloeren schoon, droog en mooi in aanzicht moeten zijn. Een vloer zet de toon voor de sfeer in een ruimte, daarom is het van belang dat u voor het juiste type vloer kiest. Om tot een juist type vloer te komen kunt u de volgende vragen stellen: Welke werkzaamheden vinden zich op de vloer af? Wordt de vloer intensief gebruikt of sporadisch? Wordt de vloer alleen gebruikt door mensen of ook door machines, auto’s of tafels en stoelen?

Kunststofvloeren zijn uitermate geschikt voor (grote) werkruimtes, parkeergarages of showrooms. Kwalitatieve kunststofvloeren van Gacon zijn: eenvoudig schoon en droog te houden, hebben een lange levensduur en worden aangelegd door vakmensen waardoor de vloer er mooi uitziet.

Garantie

Het is ook mogelijk een verzekerde garantie af te sluiten voor een periode van maximaal 10 jaar. Bij het ontstaan van gebreken worden de volledige herstelkosten vergoed.

Uw vloersituatie

Iedere vloer is uniek en vraagt om een duurzame oplossing. Daarom komt Gacon graag met u in gesprek om te bekijken welke vloer het beste geschikt is voor uw situatie. Via het formulier rechts in beeld kunt u eenvoudig een vraag stellen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Zes verschillende type vloeren

Gacon biedt zes verschillende type kunststofvloeren die geschikt zijn voor diverse type ruimtes.

 Polyurethaan Cement
Polyurethaan Cement
 Epoxy Vloercoating
Epoxy Vloercoating
Epoxy Gietvloer
Epoxy Gietvloer
Polyurethaan Gietvloer
Polyurethaan Gietvloer
 Parkeergarage vloer
Parkeergarage vloer
 Troffelvloer
Troffelvloer

Terug naar het overzicht