Troffelvloer

TroffelvloerEen troffelvloer is een type gietvloer dat veel wordt gebruikt in het bedrijfsleven. Door zijn unieke kenmerken zijn troffelvloeren enorm duurzaam en vormen ze een veilige ondergrond om op te werken. De voordelen op een rijtje:

  • Hoge slijtvastheid
  • Sterke drukvastheid
  • Stevige stootvastheid
  • Goede slagvastheid
  • Goed bestendig tegen chemicaliën en hoge temperaturen

Daarnaast kenmerkt een troffelvloer zich door zijn decoratieve terazzo uitstraling.

Specificaties troffelvloeren

Een troffelvloer is een 5 mm dikke, handmatig of machinaal verdichte en naadloze kunststofvloerafwerking en is gemaakt op basis van epoxyhars met minerale vulstoffen. Deze vloerafwerking kan op afschot worden aangebracht.

Geschikt voor:

Troffelvloeren zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in slachterijen, grootkeukens, industriehallen, werkplaatsen, accuruimten en daar waar hoge eisen gesteld worden aan de mechanische en chemische belastbaarheid en hygiëne in combinatie met een stroef of antislip oppervlak. Met de epoxy troffelmortel kunnen ook plinten en opstanden worden bekleed. Troffelvloeren zijn geschikt als duurzame, naadloze afwerking van minerale ondergronden en tegelvloeren.

Troffelvloer

Troffelvloer nodig?

Uiteraard kunt u bij Gacon vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen! Neem dan gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier op deze pagina.

Terug naar het overzicht