Epoxy Gietvloer

Een epoxy gietvloer of EP gietvloer kenmerkt zich door de goede chemische en mechanische bestendigheid (slag, stoot en slijtvast). Deze zelf-nivellerende vloerafwerking is naadloos, vloeistofdicht en economisch door een hoge vulbaarheid (typische laagdikte ca. 2 tot 4 mm). De hoge aanvangsglans loopt door het in gebruik zijn van de vloer terug tot eiglans. Indien gewenst kan direct na doorharding een eiglans/mat effect worden gerealiseerd door een speciale oppervlaktebehandeling. De epoxy gietvloer is stofvrij, goed reinigbaar en kan zowel glad als met antislip worden afgewerkt.

Epoxy GietvloerEpoxy gietvloeren zijn leverbaar in een aantal standaardkleuren waarbij onder invloed van direct zonlicht enige verkleuring en kleurafwijking kan optreden. Deze verkleuring heeft geen invloed op de functionaliteit en prestatie van de coating.

Deze vloerafwerking is geschikt voor normale tot zware belasting op betonnen en cement- of gipsgebonden ondergronden in bijv. ruimten voor opslag en logistiek, productieruimten, werkplaatsen, garages, laadperrons, technische ruimtes etc. De ingestrooide systemen worden aanbevolen voor natte procesruimten, bijv. in de drank- en voedingsindustrie.

Meer weten over een Epoxy gietvloer?

Heeft u een vraag over een Epoxy gietvloer, wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier op deze pagina.

Terug naar het overzicht