Gietvloeren

Gietvloeren zijn een uitstekende keuze als u een nieuwe vloer wil laten aanleggen voor een bedrijfsruimte of woning. Enkele voordelen van gietvloeren in het algemeen:

  • Ze zijn naadloos.
  • Ze zijn zeer makkelijk in onderhoud.
  • Ze hebben een lange levensduur.
  • Ze hebben een aantrekkelijk uitstraling.
  • Ze zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar, zoals diverse kleuren of patronen.

Gacon is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren. Gacon is daarom Preferred Applicator van BASF Construction Chemicals en erkend Triflex en Sikkens Crafco verwerker.

Ons assortiment

Gacon biedt twee type gietvloeren aan met ieder hun eigen voordelen.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer kenmerkt zich door de goede chemische en mechanische bestendigheid (slag, stoot en slijtvast). Hierdoor is dit type vloer zeer geschikt voor werkruimtes waar wordt gewerkt met machines of voertuigen. De epoxy gietvloer is stofvrij, goed reinigbaar en kan zowel glad als met antislip worden afgewerkt.

Deze zelf-nivellerende vloerafwerking is naadloos, vloeistofdicht en economisch door een hoge vulbaarheid (typische laagdikte ca. 2 tot 4 mm).

Meer over Epoxy.

Polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer kenmerkt zich door de elastische en naadloze eigenschappen. Deze kenmerken bieden een hoge mate van het loopcomfort. Deze vloerafwerking is bij uitstek geschikt voor ziekenhuizen, scholen, verkoopruimten, showrooms, entrees, lobby’s, kantoren, museums en woningen.

Een Polyurethaan Gietvloer is egaal, glad en poriënvrij. De typische laagdikte bedraagt ca. 2 mm.

Meer over Polyurethaan.

Verzekering van 10 jaar

Het is ook mogelijk een verzekerde garantie af te sluiten voor een periode van maximaal 10 jaar. Bij het ontstaan van gebreken worden de volledige herstelkosten vergoed.

Meer weten over gietvloeren?

Heeft u een vraag over een gietvloer, wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan gerust contact met ons op door het invullen van het contactformulier op deze pagina.

Terug naar het overzicht