Als u veel op de weg zit, is uw vrachtwagen uw belangrijkste visitekaartje. Een mooi gespoten cabine zorgt er zo niet alleen voor dat uw vrachtwagen er representatief uitziet, u krijgt veel exposure waardoor de kans groot is dat uw bedrijf wordt opgemerkt en wordt onthouden. 

Vakkundige spuitapplicatie

In onze stationaire bedrijfsspuiterij spuiten we vooral bedrijfsvrachtwagens, maar we kunnen een veelvoud aan objecten voorzien van metamorfose. We hebben hiervoor een betrouwbare en vakkundige spuitapplicatie ontwikkeld. Het spuitwerk zelf is 100% handwerk en gebeurt door onze specialisten in de spuitcabines.

De bedrijfswagenspuiterij is sinds enkele jaren onderdeel van Gacon. We werken hiervoor samen met een ervaren en gecertificeerde spuitprofessional. Door de V.O.F. die we met hem aangegaan zijn, kunnen we de bedrijfswagenspuiterij diensten volledig onder de naam Gacon aanbieden. 

Volledige metamorfose van bedrijfswagens

De spuitwerkzaamheden zijn heel goed te combineren met onze metaal- en betonrenovaties. Zo komt het vaak voor dat we oude vrachtwagens moeten opknappen. Dan stralen we eerst de stalen oplegger, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Vervolgens reinigen we de hele cabine met hoge druk, waarna de vrachtwagen gereed is voor een echte metamorfose in onze spuitcabine.

Partnership met Scania

Behalve het opknappen van oude wagens, spuiten we spuiten ook veel nieuwe vrachtwagens. Zo hebben we onlangs een partnership gesloten met Scania, waardoor wij veel nieuwe vrachtwagens mogen spuiten die Scania verkoopt.

Meer weten over de bedrijfswagenspuiterij?

Wilt u meer weten over onze bedrijfswagenspuiterij? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag