Een belangrijk deel van de woonomgeving zijn balkons en galerijen. Door de open ligging worden balkons en galerijen zwaarbelast. Een lange levensduur is dan ook gewenst. In samenwerking met de producten en systemen van Triflex zijn de balkons en galerijen duurzaam beschermd tegen externe factoren en wordt de levensduur van de constructie verlengd.

De uitstraling en het aanzicht spelen een rol. Factoren als kleur en structuurkeuze zijn bepalend voor de keuze welk systeem wordt aangebracht. Door de ruime keuze uit Triflex systemen worden deze factoren naar een hoger niveau getild.

Om veiligheid en comfort te verbeteren kan een antislip-laag worden aangebracht.

Systeem

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een Triflex BAS systeem (3 laags). Deze methodiek staat bekend om zijn snelle uitharding, duurzame karakter en goede antislip. Bovendien geeft het systeem de bewoonde wereld een strakke moderne uitstraling.

Meer weten over de balkon- en galerijsystemen?

Wilt u meer weten over onze balkon- en galerijsystemen? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig een vraag stellen of een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Uw contactpersoon

Michel Gasseling, MSc Directeur

Stel hier uw vraag